GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - EMİNE KONUKOĞLU ORTAOKULU

May

Geleneksel olarak düzenlenen sınıflararası futbol turnuvasında bu yıl: 7. sınıflarda 7-B sınıfı , 8. sınıflarda 8-C sınıfları birinci olmuştur.

Mrt

''Kütüphanecilik Haftası'' kapsamında kütüphanemizin açılışı okul idaresi, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile yapılmıştır. Hazırlıkları tamamlanan okul kütüphanemiz öğrenci ve öğretmenlerimizin hizmetine sunulmuşturr.

Mrt

Okulumuz bünyesinde hazırlanan yardım kolileri deprem bölgesine ulaştırılarak yetkililere teslim edildi. Sofrada bizim de tuzumuz bulunduysa ne mutlu bize. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Ock

Okulumuz öğrencilerinden Esra MUHAMMED ''Atatürk'ün Gaziantep'e Gelişi'' yıl dönümü kapsamında yapılan atletizm müsabakalarında il 2'ncisi olmuştur. Kendisini ve atletizm hocamız Sayın Aysel ALTUNOVA'yı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.