GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - EMİNE KONUKOĞLU ORTAOKULU

EMİNE KONUKOĞLU ORTAOKULU

Adres
ATAKENT MAH. 02005 NOLU SK. EMINE KONUKOĞLU ORTAOKULU BLOK NO 36 İÇ KAPI NO 1 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP
Vizyon
Öğrenci yaşantılarını ön plâna çıkararak geçmişten geleceğe bir köprü kurup diğer öğretim kurumları arasında öğrenen ve etkili bir okul olarak kendini yenileyebilme özelliği ile lider olan, örnek niteliklere sahip, takım ruhuna önem veren bireyler yetiştirmeyi amaç edinmiş çağdaş demokratik örnek bir kurum olmak.
Misyon
Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
2. Geleneksel Çanakkale Futbol Turnuvası Dördüncüsü 2016, Yıldız Erkekler 2015-2016 Gaziantep Okul Sporları İl Birinciliği,Futbol Küçül Erkekler 2015-2016 Gaziantep Okul Sporları İl Döndürücülüğü,2011-2012 Tky İl İkinciği
Öğretim Şekli :İkili (Sabah - Öğle)
Sabahçı Devre: 06:50-12:30 Öğleci Devre: 12:40-18:20